Jo Nesbø, Jens Østergaard og gratis lydbøger

Du kan gratis downloade fire krimier som lydbøger.

Du kan lige nu gratis downloade fire krimier som lydbøger via DR.

Mange af jer, ja, faktisk rigtig mange af jer, der søger på bloggen i disse dage, søger efter informationer om Jo Nesbøs Sønnen.

Jeg lover, at der snart er anmeldelse på vej af den norske succesforfatters nye krimi – uden Harry Hole. Har du stadig Nesbøs seneste Hole-krimi til gode, så kan du gratis downloade Politi som lydbog via DR lige her

Men skynd dig. Tilbuddet gælder kun indtil 21. april 2014. Du kan læse min anmeldelse af Politi her

Du kan også kvit og frit downloade følgende tre lydbøger:

Susanne Stauns Helt til grænsen (Kan hentes frem til og med 14. april)

Jeg har anmeldt tredje og sidste del af Stauns trilogi om den lidt sære og politisk ukorrekte retsmediciner Maria Krause her

Simon Pasternaks Dødszoner (Kan hentes frem til og med 14. april)

Lene Kaaberbøls Det levende kød (Kan hentes frem til og med 21. april)

Du finder bøgerne her

PS: Senere på ugen er der bøger af Jens Østergaard på højkant her på bloggen.

PPS: Fire dage til det går løs på Krimimessen i Horsens. Glæder mig. Helt vildt.

 

 

 

 

 

3 kommentarer til Jo Nesbø, Jens Østergaard og gratis lydbøger

  • Det er super med lydbøger – vi har været i gang med at male stue og køkken – så downloader jeg en bog fra biblioteket og så får jeg fortalt en historie mens jeg laver noget. Genialt. Gør det også ind imellem når jeg sidder og strikker eller hækler – det er vildt hyggeligt.

  • Ja, det er skønt, at man kan lave andre ting samtidig med, at man lytter til bøger. Den sidste lydbog, jeg hørte – eller delvist hørte – var læst op af en stemme, jeg simpelthen blev irriteret på. Jeg blev ukoncentreret og fulgte slet ikke med i fortællingen, fordi jeg havde set mig gal på stemmen.

    • det er rigtigt – oplæseren betyder meget. Jeg tog hel stribe bøger på et tidspunkt en den samme forfatter og efter tre-fire bøger kom der en ny oplæser………… Det var altså ikke det samme.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her