Vind Ritualet af Jens Østergaard 27


Ritualet af Jens Østergaard er en krimi, der tidsmæssigt ikke strækker sig over meget mere end et døgns tid. Det er forfriskende.

Ritualet af Jens Østergaard er en krimi, der tidsmæssigt ikke strækker sig over meget mere end et døgns tid. Det er forfriskende.

Konkurrence: Nu kan to bloglæsere vinde Jens Østergaards seneste krimi Ritualet. Der er en e-bog og en fysisk bog på højkant.

Jens Østergaard har skrevet foreløbig tre krimier om efterforskeren Thomas Nyland fra Københavns Politi: Dragen Sangeren Helten, Drengen og dæmonen og senest Ritualet, der udkom i sidste uge.

Hvis du vil vide, hvad jeg synes om forfatterens seneste krimi, så hop ind på bloggen bogliv.dk, hvor jeg har anmeldt bogen som gæsteblogger. Bag sitet står Ulla Hinge Thomsen og Marlene Langbo-Friis, der har stor kærlighed til litteratur, og på bloggen finder du masser af inspiration til bøger i forskellige genrer.

Læs også anmeldelse af Dragen Sangeren Helten og Drengen og dæmonen her

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar under indlægget her, hvor du fortæller, om du helst vil vinde Ritualet som fysisk bog eller som e-bog. Jeg trækker to vindere tirsdag den 8. april klokken 20.

Som altid med konkurrencer her på vildmedkrimi.dk skal du selv tjekke, om du har vundet. Bemærk, at der godt kan gå lidt tid fra du skriver en kommentar, til den er synlig på bloggen.

Det er forlaget EC Edition, der sponsorerer bøgerne.  Du kan læse mere om Jens Østergaard her


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

27 thoughts on “Vind Ritualet af Jens Østergaard