Konkurrence: Vind Havunger og Malstrøm af Helle Mogensen 10


Konkurrence: Fredag udkommer Malstrøm, der er anden bog i Helle Mogensens krimiserie om psykologen Anne Lebæk. Første bind i serien er netop udkommet som paperback. En heldig bloglæser kan vinde begge bøger. Bøgerne er sponsoreret af alpha forlag. 

Både Havunger og Malstrøm foregår i en fiktiv by ved Vesterhavet. Selv bor Helle Mogensen på Limfjordsøen Mors. Foto: Rebekka Andreasen

I begyndelsen af 2019 debuterede Helle Mogensen med Havunger. En krimi om skyld og skam og den første i serien om psykologen Anne Lebæk, der efter år i København vender hjem til sin barndomsby i Vestjylland.

I morgen udkommer andet bind i serien om Anne Lebæk. I Malstrøm kommer læserne igen med til den fiktive fiskerby Hvertsund. Da Anne Lebæk en aften finder en af sine kvindelige klienter dræbt, bliver hun opslugt af at opklare, hvorfor den unge kvinde døde.

Malstrøm er en krimi om at leve på kanten af Danmark, men også en historie om at leve på kanten af sindets afgrund.

En heldig bloglæser kan vinde en bogpakke fra alpha forlag med den spritnye Malstrøm og Havunger, der kommer som ny paperback.

For at deltage i konkurrencen skal du anbefale en interessant bog. Det kan du gøre ved at skrive en kommentar enten:

 • under indlægget her
 • under konkurrence-opslaget på Vild Med Krimis Facebookside eller
 • under konkurrence-opslaget på bloggens Instagramprofil

Du kan kun deltage én gang.

Selvfølgelig behøver du ikke tvangslike noget som helst for at deltage i konkurrencen. Men jeg bliver altid glad, hvis du anbefaler bloggen til andre, du tror kan få glæde af at følge med.

Du kan deltage i konkurrencen frem til tirsdag den 25 maj 2021 klokken 20. Kort efter offentliggør jeg vinderen på bloggen. Har jeg ikke hørt fra vinderen inden en uge, trækker jeg en ny.

PS: Første gang jeg hørte om Helle Mogensen, sad jeg med ørebøffer på i et lille studie på Danmarks Radio i det nordlige Aarhus. Jeg skulle deltage i et P1-program og fortælle lidt om krimigenren. Og inden jeg gik på, kunne jeg lytte med til liveudsendelsen hvor – ja, Helle Mogensen fortalte om sin debutkrimi Havunger.

PPS: Glæd dig til Malstrøm. Jeg har smuglæst, og bogen er fuld af atmosfære. Jeg er vild med bogens sanselige tone, og så kommer Helle Mogensen godt omkring både miljø og karakterer. Og smider et par overraskelser ind undervejs i plottet.


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

10 thoughts on “Konkurrence: Vind Havunger og Malstrøm af Helle Mogensen

  • Heidi Timmermann

   Anbefaler; Hanne-Vibeke Holst: Som pesten, faktatisk og aktuel krimi.
   Af nyere dato kan anbefales: Katrine Engbergs bøger, eks. Isola.

 • Betina Petersen

  Jeg vil anbefale Linda Castillos serie om Amish-folket. Selvom det er en krimiserie, får man også masser af interessant viden om deres kultur og traditioner. God kombi

 • Bente Engelund Knudsen

  Jeg vil anbefale danske Georg Ursins små samfundskritiske romaner, der ikke er traditionelle krimier. Ursin minder om tyske Ferdinand von Schirach (som også er tv-filmatiseret) og schweiziske Friedrich Dürrenmatt

 • Arne Stjernholm

  Jeg kan anbefale Kasper Bro Larsens “Jesus”, som er nr. 64 i Aarhus Universitets serie “Tænkepauser”. Det er en lille letlæst fagbog, der forsøger “at optrævle verdenshistoriens største kriminalgåde”: Hvem, hvordan og ikke mindst HVORFOR blev Jesus slået ihjel?

 • Patrick

  Bogen hører lidt til i en anden genre, men da jeg netop er blevet færdig med “Livsfarlig ledelse” af Christian Ørsted, vil jeg gerne give en dukfrisk anbefaling af den. Jeg følte mig underholdt hele vejen, og da jeg er meget interesseret i ledelse og organisation, var denne spot-on 🙂

 • Anette Andersen

  Jeg har slet ikke hørt om Helle Mogensen; men efter at ha’ læst om dem på bloggen i forbindelse med konkurrencen er jeg ikke tvivl – right up my street.

  Jeg kan anbefale Annabelle af Lina Bengtsdotter