Tre på stribe

Jeg har gang i disse tre krimier lige nu.

Jeg har gang i disse tre krimier lige nu.

Der er mange interessante krimier, der lokker. Derfor har jeg lige nu gang i tre meget forskellige krimier på samme tid:

Jeg er med Rebekka Holm fra Drabsafdelingen i København på arbejde (Julie Hastrups Portræt af døden) Det er fjerde selvstændige bog om min ambitiøse navnesøster, og den tegner til at være rigtig underholdende og spændende.

På min iPad følger jeg den svenske journalist Magdalena Hansson i jagten på en seriepyroman (Ninni Schulmans: Drengen der holdt op med at græde som e-bog) Det er en bog om journalisten, som du måske kender fra krimien Pigen med sne i håret.

Og endelig er jeg i selskab med den excentriske og specielle såkaldte flyspotter Viktor Thomsen og detektiven Mikkel Alvarssen ( Flyspotteren af Ole Clifford ) Forfatteren er tidligere pilot hvilket i høj grad smitter af på bogen og bliver både en fordel og en ulempe. Bogen kan godt blive lidt for fly-teknisk til mig, men samtidig er der masser af nærværende og interessante miljøbeskrivelser, der er med til at gøre bogen interessant og anderledes.

Det er tre meget forskellige krimier – og jeg er optaget af dem alle tre.

Foretrækker du at læse en bog ad gangen, eller har du også gang i flere bøger på samme tid?

6 kommentarer til Tre på stribe

 • Grete Haun skriver:

  Hej jeg læser altid en bog på min e-reader og så lytter jeg til en lydbog på min telefon hilsen Grete

 • Lone skriver:

  Jeg har for det meste altid gang i et par stykker 😉

 • Betina skriver:

  Jeg foretrækker at læse en bog ad gangen og har det også bedst med at læse bøger i en serie lige efter hinanden.

 • Betina Nielsen skriver:

  Jeg starter gerne op på flere bøger, men finder så den, jeg synes er mest spændende, og læser den færdig.

 • Rebekka Andreasen skriver:

  Jeg kan se, at jeg ikke er den eneste, der ofte har gang i flere bøger på en gang. En på natbordet, en i tasken, en på iPad. Men sommetider er det rart kun at have gang i en bog ad gangen..

 • Majken Hammer skriver:

  Jeg kan bedst lide en bog ad gangen – har hidtil kun læst BØGER, men har planer om i nærmeste fremtid, at afprøve lydbøger og på en e-reader 🙂 så slipper man for alle de meter bøger i reolerne 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Rebekka Andreasen læser krimier og blogger. Foto: Jane Gisselmann

Følg min blog

Følg min blog og få en e-mail, når der kommer et nyt indlæg

Nyhedsbrev

Du kan også tilmelde dig mit personlige nyhedsbrev

Lige nu læser jeg

Kobra Af Deon Meyer, Forlaget Turbine

Læs mere om bogen her