Vind Åndemaneren af Lotte Petri 18


Konkurrence: Det er efterhånden længe siden, der har været en konkurrence her på bloggen. Men der kommer en konkurrence – eller giveaway som det hedder på godt, dansk blogsprog – her. Vind andet bind i Lotte Petris krimiserie BLODENGEL om drabsefterforsker Sofie Engell. Bogen er sponsoreret af forfatteren selv.

Lotte Petris tredje bog om Sofie Engell, der er psykolog og efterforsker ved Vest- og Midtsjællands Politi, udkommer næste år. Foto: Rebekka Andreasen

Da jeg i sidste weekend underviste på krimikurset Sæt skub i din krimi i Skriveværkstedet i Brolæggerstræde i hjertet af København, kom krimiforfatter Lotte Petri forbi som gæstelærer og fortalte om sit forfatterskab. Det blev til en spændende snak om alt fra lydbøger, til nøglescener og research.

Med sig under armen havde hun også en bog, som bloggens læsere nu har mulighed for at vinde. Åndemaneren er oprindeligt udgivet som en Mofibo Original og er senere udkommet som papirbog på People’s Press.

Hovedpersonen Sofie Engell er psykolog og efterforsker ved Vest- og Midtsjællands Politi. Og så er hun chef for en særlig enhed E-Gruppen, der bliver kaldt til Grønland for at hjælpe med en sag om et ungt, forelsket grønlandsk par, der findes døde efter en jagttur. Hurtigt viser efterforskningen, at der er tale om dobbeltdrab.

Bogen handler blandt andet om grønlandsk overtro. I bedste Lotte Petri-stil er der selvfølgelig bestialske og grumme elementer i bogen også. Åndemaneren blev nomineret til den store lydbogspris 2020 i genren krimi/spænding.

Sådan deltager du i konkurrencen:

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive dit navn i en kommentar under indlægget her. Bemærk: Der kan gå lidt tid, før din kommentar er synlig på bloggen.

Jeg trækker en vinder onsdag den 2. december 2020 klokken 20.00.

Vær opmærksom på, at du selv skal tjekke, om du har vundet, og hører jeg ikke fra vinderen inden en uge, trækker jeg en ny vinder.

God december. Og god læselyst.

PS: Læs også min anmeldelse af Åndemaneren her

PPS: Du skal aldrig tvangs-like eller dele noget på sociale medier, når der er konkurrence her på bloggen. Det er faktisk ulovligt, når virksomheder kræver, at du liker dit eller dat for at deltage i en konkurrence. Men kender du én, der også er Vild Med Krimi, bliver jeg altid glad, hvis du fortæller om bloggen til andre.

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

18 thoughts on “Vind Åndemaneren af Lotte Petri