Vind krimien Én gang morder 19


Forlægger, oversætter og forfatter Eva Maria Fredensborg fik ideen til En gang morder i bilen på vej hjem fra Sverige, hvor bogen foregår.

Forlægger, oversætter og forfatter Eva Maria Fredensborg fik ideen til Én gang morder i bilen på vej hjem fra Sverige, hvor bogen foregår.

Konkurrence: Du kan vinde Én gang morder af Eva Maria Fredensborg. Der er to bøger på højkant. Men du skal være hurtig, hvis du vil have chancen for at vinde en god krimi. Jeg trækker vinderne allerede på fredag den 5. juli.

Læste du min anmeldelse af Eva Maria Fredensborgs debutkrimi forleden? Du kan læse anmeldelsen her.

Én gang morder af Eva Maria Fredensborg foregår i Växjö i Småland, selvom hovedpersonen Robert Strand er dansk. Han er psykiater og såkaldt profiler – altså ekspert i gerningsmandsprofiler. Og sådan en bliver der brug for, da en ung kvinde er blevet myrdet.

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar under indlægget her og nævne en nordisk krimiforfatter, som du er begejstret for.

Er det mon islandske Arnaldur Indridason? Svenske Håkan Nesser? Norske Karin Fossum? Danske Elsebeth Egholm eller måske finske Matti Rönkä? Eller en helt anden?

Du kan høre et radiointerview med bogens forfatter lige her

Du kan læse et uddrag af bogen her

Du kan deltage indtil fredag den 5. juli klokken 12.00. Jeg offentliggør vinderne senere samme dag.

 

 

 

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

19 thoughts on “Vind krimien Én gang morder

 • M. Pedersen

  Jeg ser med her for inspiration, for har ikke stiftet bekendtskab med de nordiske (endnu), men hvis jeg må tillade mig at gå uden for norden blev jeg positivt overrasket over Dürrenmatt.

 • Dorthe Annette Hansen

  Jeg simpelthen elsker Jo Nesbøs måde at skrive på, og især holder jeg af hans hovedperson Harry Hole, selvom karakteren på mange måder er en kliche, men Jo Nesbø formår at gøre Harry så levende og nærværende, at alt det ikke betyder det mindste. Bøgerne er så gruopvækkende spændende, at jeg plejer at sluge dem på et par dage. Så til dem, der endnu ikke kender Harry Hole, kan jeg kun sige: Gå endelig i gang. I vil ikke fortryde;)

 • Lene Haslam Nielsen

  Der er så mange gode nordiske krimiforfattere. Jo Nesbø er klart topfavorit, men Thomas Enger, Sofie Sarenbrant og Carin Gerhardsen synes jeg også er rigtig gode.

 • Grete Haun

  Der er mange nordiske krimi forfatter jeg kan lide, f.eks Camilla Läckberg, Mari Jungstedt, Jussi Adler-Olsen,Yrsa Sigurðardóttir og så er der jo Jesper Stein som er helt fantastisk, men jeg har kigget på Én gang morder af Eva Maria Fredensborg så det ville være helt fantastik at læse den. 🙂

 • Betina

  Der er så mange gode, så det er svært at vælge, men jeg kan godt lige Mari Jungstedt og Lars Kepler. Stieg Larsson gjorde det altså også godt. Af de danske står Jussi Adler-Olsen og Elsebeth Egholm på min favoritliste.

 • Edith

  Synes også nogle af Johan Theorins bøger er rigtig spændende, især hvis det også må være lidt “mystsisk”

 • Bente Hviid Rasmussen

  Synes rigtig godt om Håkan Nesser, da hans bøger ikke kun er gængse krimier, men også gode historier

 • Daisy Hilbrands

  jeg må sige Guillou, han endnu ikke skrevet noget jeg ikke kunne og elsker at jeg bliver klogere af hans bøger.

 • Ditte Marie Jensen

  Sjöwall og Wahlöös roman om en forbrydelse på 10 bind om Martin Beck og Gunvald Larsson er en klassiker, som jeg kan læse igen og igen.

 • Lone N

  Uha der er så mange gode nordiske krimiforfattere at det er svært at vælge en, men det må blive Jussi adler-Olsen.