Vind unik krimi-aften i København 21. eller 28. juli 12


Denne bunke er bøger, jeg planlægger at læse, når jeg tager i sommerhus. Hvad skal du læse hen over sommeren? Foto. Rebekka Andreasen.

Denne bunke er bøger, jeg planlægger at læse, når jeg tager i sommerhus. Hvad skal du læse hen over sommeren?

Konkurrence: En bloglæser kan vinde to billetter til Et sted i sommernatten, som jeg skrev om forleden.

Det er vist blevet tid til at nappe en hurtig konkurrence her på Vild Med Krimi. Denne gang er det ikke bøger, du kan vinde, men en aften med krimifortælleren Hans Laurens. Det foregår et sted i København fra klokken 21.30. Enten den 21. eller den 28. juli.

Først på selve dagen får du – og de øvrige gæster – besked om, hvor i sommernatten, I skal møde op. Et sted i nærheden er der på et tidspunkt sket en forbrydelse. Krimifortælleren Hans Laurens og en anden gæstekunstner tager jer med på en rejse ind i mørket og fortæller en historie, der kredser om den virkelige forbrydelse, der skete her et sted engang. Og flere andre historier.

Du kan vinde to billetter (værdi 250 kroner) til arrangementet. Du bestemmer selv, om det skal være til tirsdag den 21. eller til tirsdag den 28. juli. Læs mere om arrangementet her

Alt du skal gøre for at deltage i konkurrencen er at skrive i en kommentar under indlægget her hvilke bøger, du planlægger at læse sommeren over. Det behøver ikke være en krimi. Du må nævne en eller flere bøger.

Vær tålmodig. Der kan godt gå lidt tid, fra du skriver en kommentar, til du kan se den på bloggen. Jeg er ikke fan af konkurrencer, der varer i ugevis, så jeg trækker en vinder allerede på torsdag den 16. juli klokken 15. Senere på dagen kan du på bloggen læse, om netop du har vundet.

Jeg har allerede udvalgt en stak bøger, jeg skal have med i sommerhus.

Jeg fik aldrig læst Den tredje stemme af Cilla og Rolf Börjlind, selvom jeg har læst de to andre bøger i serien, så den glæder jeg mig til. Læs her min anmeldelse af Springflod – den første krimi i serien.

Jeg skal også læse Gittemie Eriksens Forsvundet. Forfatteren er selvudgiver, og Forsvundet er tredje del af en serie om retsmediciner Pia Holm og kriminalbetjent Lars Andersen.

Forlaget Rosenkilde & Bahnhof begyndte i 2012 at genudgive Sherlock Holmes-krimier på nutidsdansk, og jeg skal læse Et studie i rødt i 2012-udgave med forord af Holmes-ekspert Svend Ranild. Originaludgaven er fra 1887 – det er vildt.

Jeg napper også Colin Cotterills Retsmedicinerens frokost med på ferie. Den lyder anderledes og spændende. Læs mere om bogen her


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

12 thoughts on “Vind unik krimi-aften i København 21. eller 28. juli

 • Karl Nielsen

  Jeg læser pt. Roslund Thunbergs Bjørnedansen, og vil derefter læse Lotte og Søren Hammers Elskede Heidi samt Morten Ramslands Hundehoved.

 • Anette Elisa

  Jeg planlægger at læse Den genfødte morder af A. J. Kazinski. Vil også gerne læse Gengældelsen af Steffen Jacobsen, og så glæder jeg mig til den nye Stieg Larsson, selvom det ikke er ham, der har skrevet den. Den skal bestemt også læse til august.

 • Annette Vester

  Jeg planlægger at skulle læse min mands hemmelighed af Liane Moriarty og stadig savnet af Chevy Stevens, Løvetæmmeren af Camilla Läckberg og Kvinden de meldte savnet af Sara Blædel … der er så mange bøger som jeg gerne vil have læst

 • Tina Birkholm

  Jeg er igang med at læse Tarme med charme af Giulia Ender og bagefter skal jeg læse Pandekagehuset og Dukkebarn af Carin Gerhardsen

 • Lita Buggild

  Det er jo perfekt læse vejr og jeg planlægger at læse
  Stefan Ahnhem, “Den niende grav” og Harlan Coben “Savner dig”

 • Sonja Bech

  Jeg vil læse “Italiensvej” af Anna Grue færdig og så skal ” Alt det lys vi ikke ser” afleveres den 23. Juli på biblioteket. Derefter venter Jussis sidste krimi.
  Sonja Bech, Vejgårdspark 15, 3520 Farum, tirsdag den 13.7 ønskes.
  41402458

 • Kathe Hansen

  Jeg skal læse Millenium 4: “Det der ikke slår os ihjel” af David Lagercrantz, når den udkommer her til August. Jeg er meget spændt på, om bogen kan leve op til dens forventninger?

  Inden den udgives, skal jeg jo lige have læst “Cæsar – Guders blod” af Conn Iggulden færdig, samt Den hemmelige Socialdemokrat.

 • Frimodt

  Jeg er lige begyndt på Jens Henrik Jensen’ s De Mørke Mænd.Forsættelsen af De Hængte Hunde.
  Efter den venter A.J.Kazinski og Den Genfødte Morder.

 • Maja Jørgensen

  Jeg er stor fan af Sara Blædel’s bøger, og har planer om at læse dødsenglen, aldrig mere fri, og kvinden de meldte savnet, inden min sommerferie slutter