Jeg tror, I savner Harry Hole og læser A. J. Kazinski 6


Den tredje stemme er anden krimi fra de erfarne, svenske manuskriptforfattere Cilla og Rolf Börjlind og er blot en af årets mange krimiudgivelser.

Den tredje stemme er anden krimi fra de erfarne, svenske manuskriptforfattere Cilla og Rolf Börjlind. Og den er gooood.

Har du vundet krimiaften i København? Og savner du også Harry Hole?

Måske læser du dette blogindlæg på en strand i Spanien. Med din iPhone i hånden. Måske sidder du i en kolonihave i provinsen og nyder en kop kaffe med iPadden inden for rækkevide. Måske har du smidt dig på sofaen i din lejlighed på 3. sal på Amager med din bærbare pc. Eller måske overspringshandler du og snupper en pause fra dit arbejde i Kolding.

Jeg ved, at I læser med fra hele landet. Det er nemlig ikke småting, som man kan finde ud af, når man går “bag om bloggen” og bruger et redskab, som f.eks. Google Analytics. Jeg kan f.eks se, at dette indlæg fra maj 2014 er meget søgt i disse dage. Måske savner I Harry Hole? I er også rigtig mange, der læser min anmeldelse af Den genfødte morder

Jeg ved, at I tjekker bloggen her via smartphones, bærbare computere, stationære pc’er – og tablets. Men vi har en ting til fælles – uanset køn, alder, geografi og beskæftigelse: Vi er vilde med krimi. Tak fordi I læser med hver og en.

Jeg er lige nu i gang med at læse Den tredje stemme af Cilla og Rolf Börjlind. Efterfølgeren til Springflod. Uff, den er spændende. Måske så du Beck i tv forleden? Det svenske makkerpar står bag den populære tv-serie om Martin Beck og har også skrevet flere afsnit af den svenske tv-serie Wallander. Men de kan søreme også skrive skønlitteratur. Jeg håber, at du – hvor end i verden, du befinder dig – er i gang med en rigtig god krimi. Rigtig god sommer.

PS: Tak til jer, der deltog i konkurrencen om at vinde en aften med krimifortælleren Hans Laursens. Den heldige vinder blev: Helle.
Send mig en mail på mail@rebekkaand.dk – så hører du nærmere. Du bestemmer selv, om du vil af sted den 21. eller den 28. juli. Rigtig god fornøjelse. Hvis du gerne vil høre historier i den københavnske sommernat, så kan du bestille billetter og læse mere om arrangementet her


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

6 thoughts on “Jeg tror, I savner Harry Hole og læser A. J. Kazinski

  • Inge Moritzen

    Jeg slugte også Den Tredje Stemme. Rystende spændende. Og så kom nr. 3. Den er jeg spændt på at høre reaktioner på, jeg er stået af…..den holdt ikke i mine læseøjne. For langtrukken! Så nu skal 4. bog for mig bevise det fantastiske i den serie, igen for 1 og 2 var fantastiske.

  • conni

    Jeps Harry Hole har en stor plads i mit hjerte, A.J kazinski har jeg ikke fået taget hul på endnu, jeg skal i gang med Jomfru rejsen af Kim Jørgensen som det næste på listen. Jeg har også Sort Morgen stående på hylden , men da den er min egen løber den jo ingen steder 🙂

  • Camilla

    Jeg har netop afsluttet en bog og stod lige for at vælge en ny blandt de mange ulæste krimier jeg pt liggende. Jeg havde egentlig valgt en anden bog, men da jeg så dette indlæg, hoppede jeg fluks ned efter “Den tredje stemme” 🙂