Vinder af billet til BogForum + bog er…. 3


Konkurrencen om at vinde en billet til BogForum er slut.

Er det dit navn, min søn har udtrukket? Foto: Rebekka Andreasen

Der findes mange smarte måder at udtrække en vinder på online. Man kan bl.a. bruge denne her

Men dette er Vild Med Krimis første giveaway, og derfor har jeg givet min 10-årige søn, Julius, lov til at udtrække vinderen på god, gammeldags maner. Den heldige blev: Rie Randers. Send mig din adresse på mail@rebekkaand.dk – og jeg kvitterer med billet til BogForum samt krimien Fædrenes Synder, som udkom 25. oktober.

Tak til alle jer der deltog både på mail og her på bloggen. Jeg lover, at der snart kommer en konkurrence igen.

 

 

 

 

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 thoughts on “Vinder af billet til BogForum + bog er….