Har du vundet i fødselsdagskonkurrencen? 9


Jeg spiser lige en fødselsdagsbolle for at sige tak til alle bloggens dejlige læsere. Foto: Rebekka Andreasen

Jeg spiser lige en fødselsdagsbolle for at fejre bloggens 2-års fødselsdag og sender en tak til alle jer, der læser med. Foto: Rebekka Andreasen

Tak tak tak. Tak for alle jeres dejlige og sjove kommentarer. Dejligt at læse, at krimibølgen bruser og brøler – og ikke er en dæmpet, skvulpende bølge.

Der er fire bøger på højkant i Vild Med Krimis konkurrence i anledning af, at jeg har blogget om krimier i to år:

To eksemplarer af Thomas Engers Våbenskjold, der er udkommet på Modtryk. Norske Thomas Enger er en af mine favoritforfattere, og Våbenskjold er den fjerde, selvstændige roman i serien om journalisten Henning Juul. Læs mere om bogen her

Et eksemplar af Åbent Hus af Sofie Sarenbrant udgivet på People’sPress. Samme forlag har udgivet Gengældelsen af Steffen Jacobsen, der også er med i gavepuljen. Læs mere om Åbent Hus, der er tredje krimi om kriminalassistent Emma Sköld, her

Og læs mere om Gengældelsen, der som i Trofæ har privatdetektiv Michael Sander og politikommissær Lene Jensen i centrum, her

Nu til de fire heldige vindere, der skal sende mig deres adresse på mail@rebekkaand.dk

Anja Dybris – du har vundet Våbenskjold

Pia Timm Hagmann – du har vundet Våbenskjold

Rikke Hyldgaard Hansen – du har vundet Gengældelsen

Inge Moritzen – du har vundet Åbent hus

Tillykkke til jer alle.

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

9 thoughts on “Har du vundet i fødselsdagskonkurrencen?

 • Gitte Bach Nielsen

  Tillykke alle sammen. Uh, du havde ret Rebekka. Marco effekten af Jussi er god. Hvert ledigt minut i weekenden har været med ham og det var desværre ikke været så mange, som jeg godt kunne tænke mig. Min mor faldt ned af en stige i sidste uge og brækkede højre arm to steder og flængede sit ben. Hun er nu udskrevet – og selv om hun får hjælp af hj.hj og sygepleje – så er der stadige en masse til min søster og jeg. Så der tilbringer jeg en del tid ude og hjemme er der jo også de basale ting, der skal holdes fra døren. Dejligt at der venter en ny afd. Q bog – når denne er slugt.

 • Rebekka Andreasen Indlægsforfatter

  Uh, det er jeg da ked af at høre. Pøj pøj med din mor.

  God læselyst, når du går i gang med Den grænseløse.

 • Pia Timm Hagmann

  Ihh hvor skønt at jeg har vundet Rebekka – takker og bukker og nejer 🙂

  Har sendt dig en mail og glæder mig til at læse bogen, skal dog lige have læst de føste tre, men det skal jeg nok få gjort.

  Tak 🙂

  Kh Pia

 • Rebekka Andreasen

  Pia – du kan godt læse bogen selvstændigt, men det er klart, at der er nogle ting, der falder mere på plads, hvis du læser bøgerne i rækkefølge: Skindød, Fantomsmerte, Blodrus og så Våbenskjold.

 • Helle K.

  Tillykke til vinderne – jeg er kun lidt (meget) misundelig 😉 Jeg er i gang med Den grænseløse, men har rationeret den, så jeg ikke får den læst alt for hurtigt – i dag har jeg så slet ikke haft tid til at læse, er det mon straffen? 🙂