Vind Corpus Christi af Jesper Holm 52


Forfatter til Corpus Christi har signeret den bog, du kan vinde.

Jesper Holm  har signeret den Corpus Christi-bog, du kan vinde.

Konkurrence: Nu har jeg nævnt krimien Corpus Christi af Jesper Holm her på bloggen flere gange. Nu kan du vinde bogen.

Hovedpersonen i Jesper Holms bog er den 24-årig Noah Smith. Han er en ung dansk mand, der er i gang med ph.d.-studier i økonomi. Han har også tilmeldt sig timer i græsk og latin på Corpus Christi College i Oxford, men studierne må vige for en stund. Noah er nemlig i fare. Få kapitler inde i bogen er både politi og lejemordere på jagt efter Noah. Hvorfor må du læse bogen for at finde ud af.

Jesper Holm har leget med tanken om, at tempelridderordenen eksisterer den dag i dag, og Noah har selvfølgelig vaskeægte tempelridderblod i årerne. Corpus Christi er en forfriskende, hæsblæsende og velskrevet spændingsroman, der i stilen minder lidt om Dan Browns Da Vinci Mysteriet.

Bogen, du kan vinde, er signeret af forfatteren med en særlig hilsen. Du kan læse min anmeldelse af bogen lige her

For at deltage i konkurrencen skal du skrive en kommentar under indlægget her. Skriv hvilken bog du er i gang med at læse lige nu (eller sidst har læst) Det er altid dejligt at blive inspireret, og jeg ved, at I bloglæsere læser rigtig mange gode bøger.

Vi snupper en hurtig konkurrence, der slutter allerede om en uge, så jeg skal have din kommentar senest søndag den 26. april klokken 15. Senere samme dag kan du på bloggen læse, om det er netop dig, der har vundet Corpus Christi.

Bemærk: Der kan godt gå lidt tid, fra du skriver en kommentar, til du kan se den på sitet.

En veloplagt Jesper Holm fortæller om Corpus Christi på Krimimessen i Horsens 2015. Foto: Ellen Marie Andreasen

Jeg interviewede en veloplagt Jesper Holm på Krimimessen i Horsens 2015. Foto: Ellen Marie Andreasen

PS: Du kan følge Jesper Holm på Facebook lige her

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

52 thoughts on “Vind Corpus Christi af Jesper Holm

 • Pia Husum Klitte

  Lige nu læser jeg Paradisoffer af Kristina Ohlsson. Er i gang med hele hendes serie og de er bestemt læse værdige.

 • Lisbeth Maja Sørensen

  Jeg er i gang med Nostradamus’ s Testamente af Tom Egeland, den er fremragende og kan varmt anbefales.

 • Inge Lund

  Lige nu læser jeg ikke krimi, men Christian Jungersens Du forsvinder. Jeg har lige læste Kaaberbøls Kadaverdoktoren.

 • Kirsten Egelund

  Lige nu læser jeg ‘Kædens sidste led’ af svenske Fredrik T. Olsson eller rettere jeg ræser igennem den med tilbageholdt åndedræt. Det er et brag af en thriller og Dan Brown kan godt gå hjem og lægge sig, for Olsson skriver betydelig bedre.
  ‘Løbende tjener’ af Dennis Jürgensen kan også anbefales til krimielskere.

 • Lene Ahlmann-Ohlsen

  Læser lige nu Still Alice. Læser normalt mest krimier, men den her skal jeg bare læse, selvom den er dybt deprimerende. Har ikke set filmen, men bogen er fantastisk. Alzheimer er forfærdelig.

 • conni

  Jeg hører “En smuk død” af Peter James på lydbøg og så er jeg næsten færdig med at læse ” Nattegn” Et portræt af Johnny Madsen (når nu alt ikke skal være krimi)

 • Inge Moritzen

  Jeg sluger Godhavn. Iben Mondrup. Jeg er med i Romanlæseklubben, og nu har jeg min nr. 1 i indstillinge til årets romanpris.

 • Erik Boje

  Jeg læser “Den svævende tankbestyrer” af <Bent Vinn Nielsen. Lidt underlig, men bestemt ikke uinteressant.

  Erik Boje.

 • daisy hilbrands

  Hævntørst af Karin Slaughter, er lige begyndt og spændt på hvad jeg synes. Nogle af hendes bøger er jeg meget begejstret for, andre synes jeg ikke særligt godt om

 • Tina Birkholm

  Jeg er igang med 3. bog af Erik Hauervig: Tak for sidst. Har lige læst Peer Kaares Dobbeltmordet på Peter Bangsbo Vej☺

 • Lene

  Jeg er lige færdig med Camilla Läckbergs: Løvetæmmeren. Synes det er en af de bedste, hun har skrevet.
  Lige inden læste jeg Carin Gerhardsens nyeste: Hendes iskolde øjne. Også en super god bog.

 • Krummes Krummelurer / Christina

  Lige nu, læser jeg faktisk Forbandede Yngel – ikke just en krimi… Men den sidste krimi jeg læste var Løvetæmmeren af Camilla Läckberg. Og jeg ser meget frem til at læse Farlig Fortid af Julie Hastrup, og Corpus Christi, selvfølgelig 😀

  Christina

 • Sonja Bech

  Jeg har lige fået læst “Løvetæmmeren” af Camilla Láckberg og er nu gået igang med ” Elskede Heidi”. Og så venter “Gengældelsen” af Jussi måske bagefter.

 • Ulla Nielsen

  er i gang med Lene Kaaberbøl ” Det levende kød” – læste først Kadaverdoktoren – havde haft dem liggende et stykke tid. De er rigtige gode. Det er altid svært at vælge, hvilken bog man skal gå i gang med, når man har nogle liggende.

 • Kamille

  Jeg læser ikke en krimi lige nu, men Haruki Marukamis Hardboiled wonderland og verdens ende. Den er spændende (og mærkelig)

  -K

 • Helle Post

  Jeg er i gang med “nostradamus’ testamente” af Tom Egeland. Den er ret tyk og ret spændende – kan man lide de tre første bøger i serien, er denne også et hit.

 • Lissie lyngø

  Pt igang med dr.zukaroffs testamente af peter lund madsen, kvinden i korshæren af henning mortensen og indimellem disse et par kapitler i tom buk-swentys første bog om kaptajn Dinesen.

 • Anette Andersen

  Jeg er næsten færdig med The Killer’s Art (Den døende dandy) af Mari Jungstedt, som er rigtig god; og skal derpå igang med The Ghost Fields, den sidst nye af Elly Griffiths, som jeg hentede på biblioteket igår. Og som jeg glæder mig rigtig meget til at læse. Hun er ren afslapning og ikke gory – og så kan jeg godt lide serie personerne, særligt Cathbad og hovedpersonen Ruth Galloway, samt at der er arkæologi blandet op i historierne.

 • Lone Schriver

  Jeg læser den nyeste krimi af Inger Gammelgaard Madsen : Dommer og bøddel. Det er hendes bog nr. 8, og de er alle bare fantastiske. 🙂

 • Rikke

  Lige nu læser jeg Animal Farm, men så Skammerens Datter i biografen i lørdags, og når jeg er færdig med Animal Farm, så regner jeg med at genlæse Kaaberbøls fantastiske univers 🙂
  Hav en rigtig god uge. Jeg krydser fingre!

 • Line Jakobsen

  Jeg er pt. igang med at læse “til sidste åndedrag” af Michael Kimball. Der er drama for alle pengene.. snyd, bedrag og mord i stor stil.

 • Birthe Sonne

  Jeg er i gang med Gillian Flynn, Kvinden der forsvandt, men det går lidt langsomt. Det er ikke bogens skyld, men den har været med i Burundi til vores søns bryllup, og oplevelserne omkring det, overgik enhver spændende bog.

 • Karin Laursen

  Jeg har lige læst, Sort Morgen af Cilla og Rolf Björlind. Det er det svenske makkerpar, der har skrevet manuskript til Tv serien Martin Beck. Det er nummer tre i serien. Den udkom først på året med titlen Sort Daggry, men titlen er ændret. Tror det er fordi, Thomas Ratsack´s bog hedder det samme.

  Jeg er gået i gang med Daniel Silva`s Kuppet. Det er måske mere en agentroman, men jeg kan godt lide serien om Gabriel Allon fra den israelske efterretningstjeneste.

 • Camilla A

  Det ville være skønt med lidt nyt læsestof!
  Jeg er lige nu i gang med Camilla Läckbergs nye krimi, “Løvetæmmeren”. 🙂

 • Camilla Nyegaard

  Jeg er egentligt i gang med Sarah Blædel og har læst de første 4 bind om Louise Rick. Nu holder jeg lige en lille pause med en anden RIGTIG god bog der hedder; “Sandheden om Harry Quebert”. Bestemt anbefaldelsesværdig.

 • Caroline Stadsbjerg

  Amazonernes Ring af Anne Fortier – og jeg er altså virkeligt vild med den! Den er helt fantastisk 🙂

 • Frederik Madsen

  Jeg er i gang med at læse södermalmsmorden af Lars bill lundholm. En mand findes med betonblok om benene i Pålsundskanalen. Hvem har slået denne mand ihjel på en sådan måde og så har valgt at sænke ham ned i den mest befærdet kanal af alle?
  Bogen læses på svensk selvom jeg er pære dansk og jeg ved ikke om den findes på dansk. Har læst flere af hans bøger og kan klart anbefale ham og hans bøger som en god gang krimi fra Stockholm.