Vind Eremitten og De savnede af Thomas Rydahl 2


Konkurrence: I årets sidste konkurrence kan du vinde Thomas Rydahls to spændingsromaner om eremitten Erhard, der har bosat sig på Fuerteventura. Forfatteren har signeret begge bøger.

Er du den heldige vinder, får du en lille hilsen fra Thomas Rydahl i din bog. Foto: Rebekka Andreasen

Konkurrencer plejer at foregå her på sitet, men denne her foregår på Facebook. Vil du deltage i konkurrencen om at vinde begge bøger, så hop ind på bloggens Facebookside her og smid en kommentar.

Du kan læse et interview med Thomas Rydahl her. Og her er en anmeldelse af den første bog, Eremitten

Bøgerne er på højkant. Koglen kommer tilbage i haven, og det lille glastræ, min mor har foræret mig, får lov at pynte her i huset måneden ud. Foto: Rebekka Andreasen

Du kan deltage i konkurrencen frem til onsdag den 21. december klokken 14, hvor jeg trækker en vinder. Se på Facebook, om du har vundet.

Tak til Politikens Forlag for at sponsorere bøgerne.

 

 


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

2 thoughts on “Vind Eremitten og De savnede af Thomas Rydahl

 • Erik Knudsen

  Kære Rebekka,
  jeg håber ikke det bliver en vane, det der med at flytte aktiviteter til facebook, da jeg så ikke kan deltage længere!
  Jeg har forlængst afgjort med mig selv, at f…… er en tidsrøver, jeg ikke vil spilde min tid på, og har derfor fravalgt den, jeg håber ikke, det bliver nødvendigt at ændre mening.
  Jeg må så indrømme, at jeg er fra en tid hvor man helt naturligt svarede på samme medie som man blev kontaktet på. F.eks. Skriftligt hvis man blev inviteret pr. brev, telefonisk hvis det var opkaldsmediet osv. og som nu e-mail til e-mail.
  mvh
  Erik

  • Rebekka Andreasen

   Hej Erik

   Mange tak for din kommentar. Andre beklager sig over, at konkurrencerne foregår på bloggen, så der vil nok altid være forskellige holdninger. Jeg lover dig, at der kommer konkurrencer her på bloggen også i fremtiden. Jeg vil allerhelst have folk forbi her, men hver gang nye læsere lægger en kommentar, skal jeg ind og godkende pga spamfilter, og det tager tid. Og med en travl december valgte jeg en Facebook-løsning.
   Tak fordi du læser med her.