Vind Eva Maria Fredensborgs Akademiet – Den tavse røver 31


Vind Eva Maria Fredenborgs Akademiet – Den tavse røver, der nu udkommer som papirbog. Coveret er skabt af Josefine Gürtler/Mofibo.

Konkurrence/Giweaway: En heldig bloglæser kan vinde Eva Maria Fredenborgs Akademiet – Den tavse røver, der i morgen udkommer som papirbog. Med historien vandt forfatteren Storytells konkurrence om at skrive en original historie til lydbogstjenesten.

Jeg har længe fulgt forfatter Eva Maria Fredensborg og været fan af hendes pen. Hun er dygtigt. Skarp. Opfindsom. Og produktiv. Og så har hun en særlig tilknytning til Sverige, hvor hun har det, hun kalder en skrivehytte, og hvor flere af hendes manuskripter bliver skabt.

Faktisk er forfatteren  født i Härnösand, en by i det østlige Sverige cirka 400 kilometer nord for Stockholm. Og derfor er det måske ikke så underligt, at også Akademiet – Den tavse røver – har tråde til vores broderland. Og til netop Härnösand.

En brutal hjemmerøver hæger et øde kystområde nord for Stockholm. Og på Det Fællesskandinaviske Akademi for Gerningsmandsprofilering (en fiktiv, men bestemt ikke uinteressant efteruddannelse for politiet, som forfatteren har skabt), skal aspiranterne lokalisere hjemmerøveren. Vi møder bl.a. Akademiets administrative leder, Conrad Løwe, den knivskarpe danske politiassistent Nadia Elmkvist og svenske Hampus Cedergren fra det lokale politi.

Akademiet – Den tavse røver er en af de allerførste danske Storytel Originals, hvilket betyder, at den fra starten er udviklet og skrevet som en lydbogsføljeton, men i morgen udkommer den som papirbog på People’sPress, der står bag Originals i samarbejde med Storytel.

Nu kan du vinde bogen. Alt du skal gøre er at skrive en kommentar efter indlægget her. Og sædvanen tro her på bloggen, skal du ikke svare på et spørgsmål, men anbefale en god bog, så andre læsere kan få noget ud af dit svar også. Du kan deltage i konkurrence frem til onsdag den 6. marts klokken 10. Senere samme dag offentliggør jeg vindere på bloggen.

HUSK: Der kan godt gå lidt tid, fra du skriver en kommentar, til den kan ses på sitet. Du skal selv tjekke på bloggen, om du vinder. Hører jeg ikke fra vinderen inden en uge, trækker jeg en ny vinder. Bogen er sponsoret af People’sPress.

I øvrigt er 2. sæson af Akademiet – Drengen der forsvandt – nu ude på Mofibo og Storytel, hvis du får lyst til at lytte med. Igen er det skuespilleren  Lars Brygmann, der indtaler bogen.

Du kan læse mere om forfatter Eva Maria Fredensborg her

PS: Akademiet udkommer på fem andre sprog – blandt andet arabisk.

PPS: Læs min anmeldelse af en anden Storytel Original – Lone Theils Hjemvendt


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

31 thoughts on “Vind Eva Maria Fredensborgs Akademiet – Den tavse røver

 • Jens R.

  Jeg har hørt den som lydbog, og læser den gerne som bog. Spændende bog. Hvis ikke jeg må anbefale den, anbefaler jeg Michael COnnellys Echo Park.

 • Lisbeth Maja Sørensen

  Jeg vil gerne anbefale “ Mørket kalder” af Michael Katz Krefeld, den er virkelig fantastisk ligesom de øvrige bøger Michael Katz Krefeld har skrevet.

 • Ellen Nielsen

  Den vil jeg meget gerne læse! Jeg genlæser pt. Jo Nesbøs Harry Hole serie – hvis den ikke allerede er læst, skal man skynde sig at gøre det! Fantastiske krimier!

 • Iris Munkebjerg

  Jeg er kun til papirbøger. Jeg har læst alle Eva Marias bøger, og de står godt på hylden. Den tavse røver vil jeg frygtelig gerne vinde. Er rigtig glad for hendes bøger.

 • Betina Petersen

  Jeg vil gerne anbefale krimiserien om Roy Grace af Peter James og så gad jeg da godt vinde Akademiet – den tavse røver

 • Gitte Nielsen

  Jeg har læst hendes tidligere krimier og whau hvor er de gode. Har også hørt hende på krimimessen i Horsens.
  Jeg kan anbefale Stina Jackson: Sommermørke

 • Dorte Nielsen

  Ups – glemte at anbefale en anden bog. Her vil jeg gerne anbefale Helle Vincentz – skriver godt og laver nogle spændende plots i sine bøger:)

 • Inge

  Jeg vil gerne anbefale Sara Linderoth Bouchets bog Savas Vidner – en spændende bog med med tråde tilbage til middelalderens hekseprocesser og grimme barndomsoplevelser.

 • Tove Hornbek

  Jeg vil gerne vinde denne bog, Eva Mara Fredensborg er en rigtig god forfatterinde.
  Jeg kan varmt anbefale Tampen brænder af Matthew Arlidge

 • Birthe Sonne

  Jeg har endnu ikke læst noget af Eva Maria Fredensborg, så dette kunne være en god anledning til at stifte det bekendtskab, Lige nu hører jeg Viveca Sten Iskolde øjeblikke. Det er 10 minikrimier, der går tættere på de personer, der optræder i Sandhamn krimierne med Thomas Andreasson og Nora Linde. Det virker, som om Viveca Sten virkelig har glædet sig til at finde svar på de spørgsmål, man får lyst tol at stille efter at have hygget sig med Sandhamns beboere i otte bøger og en del film.

 • Eva Bang Mikkelsen

  Den bog vil jeg da gerne vinde kender ikke forfatteren, men det kan jeg jo så komme til krydser fingre

 • Berit

  Den lyder spændende.
  Pt er jeg ved at læse endnu en Oxen af Jens Henrik Jensen nemlig “Lupus”. Den kan helt sikkert anbefales

 • Dorte Slouborg

  Jeg vil anbefale: Kongens efterfølger af Matthew Arlidge 🙂 Vild med den forfatter og hans bøger! Der er altid garanti for god underholdning og spænding.

 • Anette Andersen

  Har ikke læst noget af Eva Maria Fredensborg endnu; men har har hørt så meget godt om forfatteren – så håber at blive den heldige vinder. The Stone Circle af Elly Griffiths, som netop er blevet udgivet i UK, kan jeg stærkt anbefale. Ja hele serien med Ruth Galloway er fantastisk og hurtigt blevet en af mine yndlings serier. Men læs dem i rækkefølge.
  PS: Og hvis muligt så få endelig en snak med forfatteren på Krimimessen.