Vind billetter til BogForum 2015 28


Vind en dagsbillet til BogForum 2015.

Vind en dagsbillet til BogForum 2015. Du kan møde en bred vifte af danske og udenlandske forfattere.

Konkurrence: Tre heldige bloglæsere kan vinde en dagsbillet til BogForum i Bella Center.

 • Sidste år vandt Thomas Rydahl (Eremitten) BogForums Debutantpris. Hvem vinder i år?
 • Hvad fortæller Robert Zola Christensen om sin nye krimi Adams forbandelse?
 • Hvad kokkererer den amerikanske ambassadør Rufus Gifford, når han på madscenen laver mad fra Den store amerikanske kogebog ?
 • Hvor finder Christian Frost, der har skrevet krimien Araberen der var hvid som sne, inspiration ?
 • Hvilke skrivetip serverer journalist, forfatter og redaktør Heidi Korsgaard, der har skrevet 6 stjerner – fra bogdrøm til bestseller ?
 • Hvorfor har Michael Katz Krefeld valgt at sende sin opdager til Lolland i den nye Ravn-krimi Sekten ?

Hvis du tager til BogForum i Bella Center den 6.-8. november, har du mulighed for at finde ud af det.

Sidste år vandt Thomas Rydahl BogForums Debutantpris. Foto: Rebekka Andreasen

Tre bloglæsere kan nemlig vinde en dagsbillet til Bogforum. Du vælger selv, om du vil bruge billetten til BogForum fredag den 6. november, lørdag den 7. november eller søndag den 8. november. Billetten gælder én dag.

Besøger du bogmessen om søndagen synes jeg selvfølgelig, at du skal smutte forbi Turbine Forlagets stand, hvor jeg klokken 13.00 interviewer krimiforfatter Lotte Petri om Hvidt snit – den fjerde krimi om forskeren og lægen Selma Eliassen.

Vil du have fat i en af de tre billetter, skal du skrive en kommentar under indlægget her og fortælle hvilken hovedperson fra en krimi, du holder særligt af. Konkurrencen løber frem til torsdag den 29. oktober klokken 12.

Senere på dagen kan du på bloggen læse, om det er netop dig, der har vundet en billet. Du skal selv holde øje med, om du er blandt de tre heldige. Der kan gå lidt tid, fra du skriver din kommentar, til du kan se den på bloggen.

På BogForum 2015 kan du også møde Lone Theils, Lene Kaaberbøl, Jan Guillou, Camilla Läckberg, Thomas Clemen, Jesper Stein, Christian Mørk og mange flere. Se hele programmet her

PS: Sidste år købte jeg en børnebog, som tegneren Peter Madsen signerede. Se her hvordan det så ud


Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

28 thoughts on “Vind billetter til BogForum 2015

 • Lisbeth Maja Sørensen

  Jeg holder rigtig meget af Lisbeth Salander fra Stieg Larssons bøger, hun er virkelig sej og giver aldrig op på trods af al den modgang hun har været igennem i hele sit liv.

 • Bo Espersen

  Harry Hole er jeg vild med. Helt klart Harry Hole, Jo Nesbøs norske politimand. Fordrukken og kantet, nuanceret, med hjertet på det rette sted. Er nu også ret vild med Kurt Wallander.

 • Kirsten Egelund

  Jeg kan særlig godt lide Sebastian Bergmann, som Hjorth og Rosenfeldt har skabt, han er i al sin firkantet-hed så menneskelig. Glæder mig til snart at opleve ham igen når den næste krimi i serien kommer.

 • Henrik le Dous

  Jeg har flere hovedpersoner som jeg er lidt ‘vild’ med. Men især kommisær Salvo Montalbano hovedperson i den Italienske forfatter Andrea Camilleris krimier. Moltalbano er en lidt speciel mand med temperament, humor, madglæde, kvindeglad, og med et altid spændende plot i bøgerne. Disse krimier, snart ni bøger på dansk fra det lille forlag Arvids, vil jeg klart anbefale.

 • maria Toftelund Gjerde

  Jeg synes rigtig godt om Agatha Christie’s Hercule Poirot – en klassisk, lidt neurotisk detektiv 🙂
  Ser frem til at læse flere af bøgerne i løpet af efteråret, sammen med en god kop kaffe.
  De bedste hilsner Maria

 • Rikke Hyldgaard Hansen

  Axel Steen fra Jesper Steins bøger er for vild! Og så kan jeg da lige få en autograf på den nye Aisha på bogforum….

 • Tine Bech

  Jeg er rigtig glad for Roy Grace fra Peter James bøger – jeg synes, at hans personlige historie er spændende og jo også ret sørgelig, og gad vide hvordan det ender?

 • Henriette Andersen

  Jeg elsker Jane Marple. Syntes at hun er fantastisk hyggelig og ville ønske at jeg bliver som hende når jeg bliver gammel. Hvis jeg skulle vælge en yngre person så ville jeg vælge Louise Rick, fordi hun har en særlig evne til at komme ovenpå, efter en nedtur både professionelt og privat.

 • Bente E. Knudsen

  Vicekriminalkommissær Gunnar Barbarotti i Håkan Nessers 5 bøger Menneske uden hund, En helt anden historie, En fortælling om Hr. Roos, De ensomme og Slagteren fra Lille Burma. Håkan Nesser er en af mine favoritter. Hans bøger er velskrevne og skrevet med et blink i øjet. Dette gør sig også gældende i bøgerne om Barbarotti, der har et noget specielt forhold til Gud.

 • Grethe Kirstine Olsen

  Jeg holder af Adam Dalgliesh, opfundet af Englands store afdøde krimiforfatterinde P.D. James. Han er klog på mennesker, selv en sympatisk figur, ikke så ualmindelig og så kan han ikke helt finde ud af det med damer, har stadig sin første hustru og barn, der begge døde, i tankerne. Men jeg kunne også have nævnt Jane Marple. Også ret almindelig ved umiddelbare kik men alligevel ikke. Også hun har en livslang hjertesorg – hun fik aldrig sin elskede, for han kom ikke hjem fra krigen. (1. verdenskrig)

 • Charlotte

  Krimi er stadig meget uudforsket for mig, men med en barsel foran mig håber jeg at kunne tage hul på det inden den lille kommer.

 • Henrik Wollenberg

  Efter i mange år at have læst masser af biografier, ville jeg i gang med krimigenren inden “Kvinden i buret” kom på film. Inden jeg så mig om havde jeg læst Jussi’s serie om afd.Q i sommerferien, hvilket i den grad var en øjenåbner for mig. Så derfor har Carl Mørck en speciel plads i min krimiverden…
  PS! Det var stort at møde Jussi på sidste års bogmesse…

 • ditte marie

  Ih det er svært, men Assad fra Jussi bøgerne har altså en særlig plads hos mig. Kan sidde og fnise højt, ja nærmest være til stede i bogen. Netop det elsker jeg

 • Gitte W

  Jeg må indrømme, at jeg ikke er den største krimilæser i verden – men jeg har fx læst Rosens navn af Umberto Eco, som lidt er en intertekstuel reference til Sherlock Holmes, og hovedpersonen William af Baskerville var ret sjov, fordi han netop er lidt en parodi på Sherlock 🙂
  Krydser fingre!

 • Mette Berger Olsen

  Jeg læser rigtig mange krimier Her er Sebastian Bergman fra Hjorth/Rosenfeldt en spændende person, samtidig med at man rynker lidt på næsen af ham, så er han jo meget menneskelig. De lidt sære karaktere som jo er meget menneskelige og vi kan nok alle se os selv lidt i de forskellige personligheder. Harry Hole fra Jo Nesbøs serie er nu også skøn. Thomas Ravnsholt fra Michael Katz Krefelds serie er også en spændende person jeg netop har haft fornøjelsen af at “møde” i Afsporet Hvid og Belling fra Lars Kjædegaards serie og også interessante at følge på deres vej rundt om i DK.

 • Simon Didriksen

  Mikael Blomkvist og Lisbeth Salander, de åbnede mine øjne for hele krimiverdenen, hvor jeg tidligere kun læste biografier

 • Charlotte Lyngsted Nielsen

  Jeg holder meget af både bøgerne og tv-serien om kommissær Martin Beck skabt er af Sjöwall og Wahlöö